Uber JUMP, serviciul de închiriat biciclete electrice, vine în Europa

Uber JUMP, serviciul de închiriat biciclete electrice, vine în Europa Uber JUMP, serviciul de închiriat biciclete electrice, vine în Europa

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a anunțat că JUMP - serviciul de bikesharing cu biciclete electrice - va ajunge și în Europa în următoarele luni, după lansarea acestuia în San Francisco, Washington, DC, Santa Cruz și Sacramento.

Astfel, până la sfârșitul acestei veri, Berlin va fi primul oraș din Europa cu JUMP. În curând, vor urma și alte orașe europene.

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a declarat astăzi în cadrul conferinței din Berlin că ”Uber și-a propus încă de la început să devină un partener pe termen lung al orașelor, parteneriat ce va lua mai multe forme de-a lungul timpului. De exemplu, în Germania, ne dorim un dialog mai bun cu instituțiile locale și cu ceilalți actori din industrie pentru a defini împreună viitorul mobilității urbane. Suntem pregătiți să contribuim la rezolvarea unor probleme reale cu care orașele din Germania se confruntă: combaterea poluării aerului, reducerea congestionării traficului și creșterea accesului la soluții de transport verde”

Mai mult, Uber a lansat și serviciul UberGREEN în Berlin. Serviciul UberGREEN, care permite călătoria în sistem ridesharing cu mașini electrice, poate fi folosit deja de câteva luni în România.

”Echipa noastră muncește din greu ca până la finalul acestei veri JUMP să existe în Berlin, iar în lunile următoare ne dorim ca numărul orașelor europene cu acest serviciu disponibil să crească. Suntem încântați de JUMP deoarece oferă o modalitate convenabilă și ecologică de a călători, chiar și în orașele aglomerate, unde spațiul și traficul devin o problemă”, a mai declarat Khosrowshahi.

Mai multe start-up.ro