Despre proiectul Marketing România

MarketingRomania.ro este o platformă plăsmuită de Asociația Drumeții Montane în august 2012, având menirea de a realiza proiecte în domeniul Marketing Online.

Proiectele sunt realizate de persoane calificate împreună cu tineri ce doresc să înceapă o carieră sau să se perfecționeze în aceste doua domenii.

Prin intermediul acestui proiect reprezentanții asociației și tinerii implicați vor face ca proiectele partenerilor să fie la înălțimea si așteptările lor, cu ajutorul membrilor și voluntarilor asociației folosindu-se de creativitatea și experiența acumulate.

Considerăm că imaginația tinerilor de a crea un proiect pentru un partener este foarte importantă în acest secol, ei fiind în cele mai multe cazuri persoanele vizate să utilizeze proiectul respectiv.

Considerăm că cei care iși cunosc cel mai bine afacerile și proiectele sunt partenerii, de aceea comunicarea și colaborarea în acest gen de proiecte sunt foarte importante. In acest scop e necesar să întelegem nevoile de business și proiectele partenerilor în detaliu, apoi împreună cu persoanele implicate sa găsim cele mai bune soluții pentru a atinge obiectivele propuse.

Cu ajutorul tehnicilor de marketing online creștem performanța business-ului partenerilor.

MarketingRomania.ro își rasplătește partenerii oferindu-le o colaborare impecabilă, atât din perspectiva rezultatului final cât și din perspectiva proiectelor, indiferent de natura acestora.

Prin realizarea unui proiect cu ajutorul nostru sau achiziționarea pachetelor deja existente vei susține proiectele Asociației Drumeții Montane cu ajutorul careia educăm tinerii în domeniul IT, Marketing, Ecologie și Turism.

Educația este cea mai puternică arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Calitatea educației se reflectă direct în viețile tinerilor și ale familiilor lor. Formele de educație ajută la dezvoltarea tinerilor și alegerea drumului în viață.

Interacțiunea reprezentanților Asociației Drumeții Montane cu tinerii pasionați de IT și Marketing Online prin intermediul acestui proiect s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă prin care ei se pot dezvolta, acumula informații și lucra cu proiecte reale.

De-a lungul anilor foarte mulți tineri și-au construit o carieră în IT și Marketing prin intermediul acestui proiect iar partenerii care au realizat proiecte prin intermediul platformei au ajutat la randul lor la realizarea altor proiecte precum Eco Junior și Ultra-Orienteering.