Întreținerea și administrarea unui site

Întreținerea unui site web este foarte importantă, deoarece asigură atât protecţia necesară împotriva evenimentelelor neprevăzute. (defecțiuni ale serverului, hack) cât și posibilitatea de actualizare a site-ului, facilitând astfel furnizarea unui conținut 'UPDATAT'.

De asemenea, ne vom ocupa de pagina dumneavoastră web, a domeniului, a contului de web hosting, cât și de eventualele acțiuni pentru administrarea email-ului (creare de noi adrese de email, suport tehnic pentru setarea unui client de email, etc).

În cazul în care o pagina web nu este actualizată, numărul de vizitatori scade iar afișarea acesteia pe motoarele de căutare va fi din ce în ce mai slabă.

Abonamente Mentenanță

Rezolvarea altor cerințe de design sau programare web

Intervenția conform contractului va fi realizată cât mai curând posibil, în timpul orelor lucrătoare.

Pachetele de mentenanță se semnează pe o perioadă minimă de 6 luni, iar plata acestora se realizează la incept. Orele suplimentare vor factura separat, lunar, în funcție de pachetul de mentenanță ales.

Toți știm că o pagina web reprezintă cel mai important instrument de promovare a produselor, brandului și a serviciilor în mediul online, iar cu aceste servicii de mentenanță site veți fi siguri că dețineți tot timpul un site performant, optimizat, care să genereze profit.

Tariful standard pentru o oră de programare este de 40 euro iar pentru design de 40 EURO.


Solicitați ofertă de preț

Completați formularul Online din secțiunea Solicită Ofertă de preț, buton aflat în partea dreaptă și un reprezentant MarketingRomânia.ro va analiza solicitarea dumneavoastră și vă va răspunde în cel mai scurt timp