Întreținerea și administrarea unui site

Întreținerea unui site web este foarte importantă, deoarece asigură atât protecţia necesară împotriva evenimentelelor neprevăzute. (defecțiuni ale serverului, hack) cât și posibilitatea de actualizare a site-ului, facilitând astfel furnizarea unui conținut 'UPDATAT'.

De asemenea, ne vom ocupa de pagina dumneavoastră web, a domeniului, a contului de web hosting, cât și de eventualele acțiuni pentru administrarea email-ului (creare de noi adrese de email, suport tehnic pentru setarea unui client de email, etc).

În cazul în care o pagina web nu este actualizată, numărul de vizitatori scade iar afișarea acesteia pe motoarele de căutare va fi din ce în ce mai slabă.

Preț-urile pentru serviciile de mententanță variază în funcție de modificările dorite și complexitatea acestora.

Toți știm că o pagina web reprezintă cel mai important instrument de promovare a produselor, brandului și a serviciilor în mediul online, iar cu aceste servicii de mentenanță site veți fi siguri că dețineți tot timpul un site performant, optimizat, care să genereze profit.

Descrierea mai exactă a procesului de întreținerea și administrare site:

Mentenanta site

  1. Clientul ne trimite prin email solicitarea.
  2. Echipa Marketing România analizează solicitarea și face o estimare privind timpul ce trebuie alocat și prețul.
  3. După aprobare, echipa Marketing România va efectua modificările solicitate.
  4. Echipa Marketing România trimite către dumneavoastră raportul final privind modificările.


Solicitați ofertă de preț

Completați formularul Online din secțiunea Solicită Ofertă de preț, buton aflat în partea dreaptă și un reprezentant MarketingRomânia.ro va analiza solicitarea dumneavoastră și vă va răspunde în cel mai scurt timp