Software la comandă pentru windows, linux, facebook, dispozitive mobile

Realizăm și dezvoltăm aplicații la comandă pentru windows, linux, facebook și dispozitive mobile. Cele mai căutate aplicații sunt cele online care pot fi accesate de oriunde și care sunt realizate cu ajutorul Apache / MySql / PHP pe sistem windows sau linux.

Software la comandă pentru sistem de operare Windows și Linux

Prin utilizarea unui astfel de soft la comandă veți constata în scurt timp creșterea semnificativă a productivității companiei și a eficienței angajaților dumneavoastră.

Software-ul de succes depinde în mare măsură de prima etapă în care necesitățile și dorințele clientului se îmbină cu experiența noastră în programare, unde nici un amănunt nu este lăsat la voia întâmplării. Etapa aceasta vă ajută la estimarea costurilor inițiale și de întreținere, iar noi vom ști exact ce resurse trebuie să alocăm pentru a finaliza softul la termenul stabilit.

Realizăm la comandă aplicații Facebook

Aplicațiile Facebook sunt cele mai noi modalități de a interacționa cu clienții companiei dumneavoastră.

Realizăm la comandă Aplicații Android / iOS

România ocupă un loc important în dezvoltarea de aplicații pentru telefoane, de aceea și noi ținem pasul cu tehnologia și dezvoltarea de aplicații Android si iOS, dovedind calitate și profesionalism.

Spre exemplu Android este sistemul de operare pentru terminale mobile care înregistrează cea mai mare creștere (deși este destul de nou, a obținut deja rezultate incredibile). Trebuie să menționăm faptul că Android OS are un impact foarte mare pe piața de smartphone.

Dacă doriți să realizați o astfel de aplicație și aveți un concept pe care vreți să îl transformați nu ezitați să ne contactați, vă puteți baza pe experiența noastră acumulată în ani de practică în domeniul aplicațiilor.

Solicitați ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră în 4 pași simpli!

Web Design personalizat

  1. Gândiți-vă ce tip de software doriți;
  2. Notați totul pe o foaie de hârtie;
  3. Completați formularul Online din secțiunea Solicită ofertă de preț, buton aflat în partea dreaptă;
  4. Un reprezentant MarketingRomânia.ro va analiza solicitarea dumneavoastră și vă va răspunde în cel mai scurt timp.