Oferim studii de marketing pentru compania dumneavoastră

Serviciile MarketingRomania.ro au scopul de a stabili strategii strânse şi eficiente de comunicare şi marketing. Pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor clienţilor şi pentru a-şi comercializa cu succes produsele şi serviciile, compania sau firma dumneavoastră trebuie să fie capabilă să identifice aceste nevoi şi să determine cea mai bună metodă de a-și face cunoscută oferta.

Un studiu de marketing cuprinde numeroase analize şi adoptă foarte multe strategii ce vor permite unei companii să stabilească poziţia pe care o ocupă la orice nivel de dezvoltare.

Studiu de piață

Studiul de piaţă reprezintă colectarea informaţiilor pe o piaţă. În funcţie de informaţiile de care are nevoie, compania poate să îşi pună întrebări în ceea ce priveşte oferta, cererea sau mediul înconjurător de pe piaţa respectivă.

Studiu de marketing

Suntem specializaţi în studii de marketing, cu ajutorul cărora sunt ţintite toate aspectele pe care le implică activitatea dumneavoastră în sectorul de piaţă.

Studiu de satisfacţie şi fidelizare

Studiul de satisfacţie este un instrument foarte folosit pentru a obţine detalii obiective cu privire la serviciile şi produsele pe care le prestează compania dumneavoastră. Astfel puteţi identifica gradul de mulţumire sau nemulţumire al publicului ţintă și veţi putea realiza cele mai bune strategii de marketing.

Studiul de piaţă strategic

Scopul unui studiu de piaţa strategic este acela de a evalua strategia pe care compania o abordează pentru a vedea care sunt metodele optime de adaptare la cerinţele pieţei in direcția creșterii cotei de piaţă.

Metode şi instrumente de marketing

Principalele instrumente pentru studii de piaţă şi analize de marketing utilizate de Marketing România sunt: Barometru; - Interviu telefonic (CATI); Interviu individual; Interviu de grup; Omnibus; Panel; Benchmarking.

Solicitați ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră în 4 pași simplii!

Studii de Marketing

  1. O scurtă descriere a companiei dumneavoastră și o lista a competitorilor, dacă îi cunoașteți;
  2. Notați totul pe o foaie de hârtie;
  3. Completați formularul Online din secțiunea Solicită ofertă de preț, buton aflat în partea dreaptă;
  4. Un reprezentant MarketingRomânia.ro va analiza solicitarea dumneavoastră și vă va răspunde în cel mai scurt timp.