Servicii IT - instalare, configurare şi reparare

Scopul nostru pe piaţa serviciilor IT este acela de a ridica standardele de calitate la un nivel cât mai înalt. Specialiştii noştri în calculatoare şi tehnică de calcul vă pot acorda consultanţa IT necesară companiei dumneavoastră. Suntem deschişi oricăror provocări din sfera serviciilor IT şi avem în spate o experienţă vastă de administrare a sistemelor IT.

Servicii de Reparaţii Calculatoare

Vă oferim servicii IT la preţuri avantajoase. Pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienţilor, secţiunea SERVICE îşi propune să detalieze serviciile pe care le oferă, într-o manieră simplă şi exactă

Venim în ajutorul dumneavoastră şi vă propunem o serie de întrebări menite să vă ajute la identificarea rapidă a problemelor IT cu care vă confruntaţi:

Servicii - Instalare/Configurare Servere Linux

Instalarea unui server Linux este destul de simplă. Lucrurile devin însă mai complicate când e vorba de configurarea lui în funcție de necesități.

Serviciul pe care îl oferim se adresează în primul rând companiilor care au nevoie de un sistem de comunicații sigur și fiabil, optimizat necesităților prezente și cu o atenție deosebită în ceea ce privește confidențialitatea și siguranța datelor care îl tranzitează.

Soluția de securizare a infrastructurii Linux are ca scop crearea fundamentelor pentru ca informațiile exploatate să rămână confidențiale. Soluția de securizare este recomandată tuturor companiilor care folosesc în mod activ o infrastructură bazată pe Linux.

Solicitați ofertă de preț!

Web Design personalizat

  1. Tipul de servicii dorit;
  2. Nu trebuie să vă faceți probleme legate de implementare! Ne ocupam noi de tot;
  3. Completați formularul Online din secțiunea Solicită ofertă de preț, buton aflat în partea dreaptă;
  4. Un reprezentant MarketingRomânia.ro va analiza solicitarea dumneavoastră și vă va răspunde în cel mai scurt timp.