Termeni și condiții de utilizare

MarketingRomania.ro ofera solutii de: web design, promovare, marketing, personalizare, informatice, software, comunicate de presa, mica publicitate, director web, etc.

Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile oferite prin intermediul acestei pagini web, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de servicii.

 

Informatii despre inregistrarea pe site

Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre MarketingRomania.ro este necesar inregistrarea dvs pe acest site.

La inregistrare, Site-ul poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie.

Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii ( confirmarea platii se face prin trimiterea unui email la office@marketingromania.ro cu dovada platii si imediat dupa verificarea acesteia de catre un reprezentant Marketing Romania veti primi pe email o notificare privind activarea serviciilor achizitionate).

Pentru a folosi serviciile oferite de catre MarketingRomania, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale,  asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare. Responsabilii de proiect isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.

Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin introducerea unui adrese de email si parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui parola. Reprezentatii Marketing Romania nu va vor cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe butonul "Iesire" din contul dvs. sau alte servicii online oferite de Marketing Romania, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. MarketingRomania.ro nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociatia Drumetii Montane ( MarketingRomania.ro). va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.marketingromania.ro de catre Asociatia Drumetii Montane (MarketingRomania.ro).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Asociatia Drumetii Montane (MarketingRomania.ro) si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre Asociatia Drumetii Montane (MarketingRomania.ro).

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa office@marketingromania.ro.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind utilizarea serviciilor trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati Site-ul despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul.

Site-ul este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

1) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
2) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;
3) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea reprezentantilor Site-ului;
4) nu puteti publica material cu continut pornografic, erotic, rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
5) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
6) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
7) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
8) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
9) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
10) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
11) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului si / sau a tertei parti, dupa caz;

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral Site-ul in cazul producerii oricarui prejudiciu.

Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al Site-ului.

Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.

In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. Site-ului sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

 

Serviciile oferite contra cost

La optiunea dvs., puteti beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre Site.

Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati afisate pe site in momentul solicitarii serviciului, trebuie realizate in lei, conversia EURO in moneda romaneasca realizandu-se la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Site-ului

Prin solicitarea serviciilor suplimentare oferite contra cost, acceptati si sunteti de acord ca, daca doriti sa renuntati la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE de momentul de inceput al unei noi perioade de abonament. Aceasta regula este foarte importanta mai ales atunci cand ati optat pentru plata cu card a serviciilor, cand plata se realizeaza prin tragerea automata, la intervalele de timp specificate de dumneavoastra, a sumelor reprezentand plata.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere la plata sumelor de bani catre Site va constitui o incalcare a prevederilor prezentului Acord.

In situatia in care ati optat pentru plata serviciilor furnizate de noi prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca Site-ul nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de dumneavoastra cu privire la cartea de credit / debit.

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.

Noile preturi vor deveni efective de la momentul primului termen de plata impus de catre Site utilizatorilor sai.

Serviciile sunt oferite in urma achizitionarii unui abonament lunar si pot fi dezactivate imediat dupa expirarea abonamentului.

Asociatia Drumetii Montane poate refuza achizitionarea unui serviciu/extraoptiuni/upgrade oferit de MarketingRomania.ro si va informa utilizatorul privind aceasta situatie prin email.

 

Publicarea de conținut

Reprezentații MarketingRomania.ro pot aproba conținutul publicat de către un abonat de tip Basic, Standard sau Marketing în termenul specificat în secțiunea PLAN DE POROMOVARE sau pot lua decizia să fie publicat în maxim 48h fără a informa abonatul.

Reprezentații MarketingRomania.ro pot șterge orice conținut adăugat de către un abonat Basic sau Standard dacă consideră că informațiile nu sunt complete sau pot notifica abonații să modifice conținutul pentru a putea fi aprobat și publicat

Reprezentații MarketingRomania.ro pot șterge orice conținut cu status-ul în așteptare fără a notifica abonatul dacă se consideră că informația furnizată poate aduce prejudicii morale/financiare platformei, abonaților sau vizitatorilor.

Promotii, Newsletter si publicitate pe site

MarketingRomania.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de marketingromania.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Utilizatorii de tip Basic si Standard au obligatia de a primi newslettere / oferte din partea Portalului MarketingRomania.ro si nu pot solicita dezabonarea.

In cazul in care un utilizator de tip Basic sau Standard solicita dezabonarea de la newsletter / oferte in maxim 48 ore lucratoare contul lui va fi sters din baza de date impreuna cu continutul adaugat fara instiintare acestuia.

Utilizatorii de tip Marketing si Business pot solicita dezabonarea de la newsleter / oferte.

MarketingRomania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de MarketingRomania.ro.

 

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestui regulament in orice moment vom considera necesar, fara notificare prealabila si fara indeplinirea unor alte formalitati.