Pitch Deck Gallery - MetaTags vrea să monitorizeze paleții marilor companii

Pitch Deck Gallery Pitch Deck Gallery - MetaTags vrea să monitorizeze paleții marilor companii

Pitck Deck Gallery e secțiunea unde oferim un spațiu startup-urilor la început de drum să-și expună pitch deck-ul în fața investitorilor și cititorilor start-up.ro. MetaTags este un startup prezent la Innovation Labs care vrea să monitorizeze paleții în lumea întreagă.


Pitch Deck Gallery este o secțiune pe start-up.ro dedicată startup-urilor foarte la început de drum. Aici le oferim posibilitatea startup-urilor să-și expună pitch deck-ul cu care s-au dus la un eveniment sau au fost în fața investitorilor. Pitch Deck Gallery nu e o propunere de investiție, ci un “showcase” al startup-urilor la început de drum pentru a atrage atenția investitorilor asupra lor.


MetaTags este un startup românesc care s-a conturat mai bine în timpul programului Innovation Labs. Startup-ul vrea să fie o modalitate prin care firmele să poată monitoriza paleții de marfă mai bine pentru a evita ineficiențele lanțului de aprovizionare.


MetaTags este un startup de trackin de paleți cu ajutorul tehnologiilor GPS și GSM, dar eticheta smart are și accelerometru, termometru și memorie.


Cu ajutorul produsului companiile pot primite rapoarte automatizate, să facă analize de date în timp real pentru eficientizarea paleților și pot să aibă costuri reduse cu transportul mărfii.


Mai multe pe Start-up.ro