Tendințele în ecommerce și obiceiurile de cumpărare ale românilor. Discuție cu fondatorul Retargeting.biz

Tendințele în ecommerce și obiceiurile de cumpărare ale românilor. Discuție cu fondatorul Retargeting.biz Tendințele în ecommerce și obiceiurile de cumpărare ale românilor. Discuție cu fondatorul Retargeting.biz

Retargeting.biz a obținut recent statutul de statutul de Facebook Marketing Partner și Google Premium Partner. start-up.ro a stat de vorbă cu Rareș Bănescu, fondatorul companiei, pentru a afla cum s-a dezvoltat compania în ultimii ani și ce înseamnă parteneriatul cu cele două companii pentru clienți săi.

Retargeting Biz e un software care permite magazinelor online să le ofere celor care nu au comandat nimic pe site oferte potrivite, în funcție de preferințele lor.Acum doi ani, publicam pe start-up.ro un interviu cu Rareș Bănescu, fondatorul și CEO-ul companiei Retargeting.biz, în care povesteam cum startup-ul a pornit să curerească lumea. De curând, compania a devenit canal oficial de vânzare al Facebook în Europa de Est, fiind una dintre primele companii din regiune care obține statutul de Facebook Marketing Partner și Google Premium Partner.

Mai multe pe Start-up.ro