Tabăra Startup Your Life: Dacă vei face „doar“ lucruri bune, vei avea rezultate mediocre

Tabăra Startup Your Life: Dacă vei face „doar“ lucruri bune, vei avea rezultate mediocre Tabăra Startup Your Life: Dacă vei face „doar“ lucruri bune, vei avea rezultate mediocre

Valentin Maior e cofondator al celei mai mari comunități de programatori români din lume, Romanian IT, dar și coach de leaderhsip și management. El va vorbi la tabăra Startup Your Life despre leadership și management-ul echipelor. L-am întrebat înainte de această experiență ce pot învăța participanții pe 17-20 mai.

Valentin Maior este cofondator al Romanian IT, programator și coach. Romanian IT a început ca un ONG și a avut misiunea de a crea o rețea, o platformă pentru fiecare membru unde să se poată conecta cu alți programatori din toată lumea.

Pentru 2018, Romanian IT are două direcții de dezvoltare: antreprenoriatul și business development.

Ce greșeli poate face un manager cu echipa sa?

Potrivit lui Valentin Maior, una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face un manager e să nu comunice. Managerul trebuie să identifice nevoile echipei pentru a livra ce i se cere.

„Asta poate conduce ulterior într-o altă greșeală și anume micromanagement. Când simțim că lucrurile ne scapă de sub control, avem tendința de a intra mai profund în procesul de producție. De cele mai multe ori asta atrage efort extra, implică costuri mai mari, prelungiri de termene limită, etc.“, explică Valentin Maior.

Mai multe pe Start-up.ro