Startup-urile românești nominalizate la premiile Product Hunt

Startup-urile românești Startup-urile românești nominalizate la premiile Product Hunt

NeuralCam și MorphL sunt alte două startup-uri românești, alături de Questo, nominalizate în cadrul premiilor Product Hunt - Golden Kitty Awards. Votarea este deschisă până pe data de 25 ianuarie.


Product Hunt e cel mai mare site de promovare și descoperire de aplicații și produse digitale noi. Acolo te duci dacă ai un startup și vrei să-l vadă și alții. La final de an organizează premiile Golden Kitty Awards, care nominalizează cele mai bune produse pe mai multe categorii.


NeuralCam este un startup nominalizat în categoriile Mobile App (împreună cu Questo) și AI & Machine Learning. NeuralCam este o aplicație iOS cu care poți face fotografii de înaltă calitate în condiții de luminozitate scăzută sau în întuneric, similar cu NightSight (Google's Pixel series) sau Night Mode (iPhone 11 series), ne-a precizat Alex Camilar, product manager în cadrul startup-ului.


Aplicația funcționează pe toate device-urile începând cu iPhone 6, pe toate camerele (wide, ultra-wide, telephoto, selfie). ”Am lansat produsul pe 26 August 2019 și avem aproximativ 300,000 device-uri active, peste 5 milioane de fotografii, în jur de 25000 useri activi zilnic”, ne-a spus Alex.


Mai multe pe Start-up