Startup-urile românești, invitate să se înscrie la acceleratorul weXelerate

Startup-urile românești, invitate să se înscrie la acceleratorul weXelerate Startup-urile românești, invitate să se înscrie la acceleratorul weXelerate

Acceleratorul austriac de startup-uri weXelerate anunță deschisă înscrierea pentru a treia rundă a programului și sunt invitate să participe startup-uri din întreaga lume, inclusiv din România.

weXelerate organizează a treia rundă a programului de accelerare, pe o perioadă de patru luni, deschis pentru companii din întreaga lume, inclusiv din România. Programul modular vizează creșterea și crearea de valoare, accelerarea proceselor de inovare optimizate din punct de vedere al costurilor și garantarea succesului pe piață al noilor produse și servicii. În fiecare batch participă 16 companii mari și până la 50 de startup-uri care lucrează împreună pentru a îndeplini aceste obiective.

Startup-urile participante au ocazie să profite de experiența a peste 100 de mentori, profilați ca antreprenori în serie, directori, experți sau consultanți. Nu există o taxă de înscriere la accelerator, însă costurile de acomodare și călătorie vor fi suportate de către participanți. În plus, startup-urile nu trebuie să ofere procente din firmă.

Mai multe Start-up.ro