Startup românesc cu finanțare de 250.000 $ în 2019 se închide: ”suntem înainte de vreme pe piață”

Startup românesc cu finanțare de 250.000 $ în 2019 se închide: ”suntem înainte de vreme pe piață” Startup românesc cu finanțare de 250.000 $ în 2019 se închide: ”suntem înainte de vreme pe piață”

Startup-ul românesc Homefresh, care îți livrează o cutie cu ingrediente și rețeta pe care trebuie să o urmezi pentru a prepara mâncarea, se închide.

”Acum 2 ani și 2 luni, am început Homefresh. Am început cu multă pasiune și entuziasm, cu dorința de a readuce gătitul în casele voastre. De a oferi o soluție celor ocupați care își doresc să gătească o masă sănătoasă și gustoasă în puținul timp pe care îl au. Am oferit un produs în care am crezut și credem în continuare, iar feedbackul vostru extraordinar ne-a dat forța să mergem mai departe chiar și atunci când drumul a fost presărat cu obstacole. Am început însă și cu inima strânsă, conștienți fiind că e un business mai riscant decât altele, iar după cei 2 ani și 2 luni, datele ne arată, într-adevăr, că suntem înainte de vreme pe piață. Astfel că cea mai bună decizie pe care o putem lua în această situație este de a ne opri la timp. O decizie corectă, dar grea și antipatică pentru că face ca luna aceasta să fie ultima lună împreună cu voi, iar meniul actual să fie ultimul meniu de savurat. A fost o călătorie extraordinară și suntem mai mult decât recunoscători pentru ea și pentru voi. Vă mulțumim că sunteți și că ne-ați oferit atâta încredere și bucurie!”.

Mai multe pe Start-up