Sony lansează FX3, cea mai compactă și mai ușoară cameră din gama Cinema Line

Sony lansează FX3, cea mai compactă și mai ușoară cameră din gama Cinema Line Sony lansează FX3, cea mai compactă și mai ușoară cameră din gama Cinema Line

Sony a anunțat oficial noua cameră FX3 care combină cele mai bune tehnologii Sony în materie de cinematografie digitală cu funcționalități de imagine avansate împrumutate de la camerele mirrorless Alpha, pentru a crea profilul de culoare cinematografic ideal.


FX3 utilizează tehnologia de top Sony în materie de realizare a senzorilor de imagine, pentru a atinge viteze de procesare ridicate și o calitate excelentă a imaginii. Senzorul full-frame cu retroiluminare Exmor R CMOS de 10.2 megapixeli (efectivi, aprox.) pentru filmare (și 12.1 Mp pentru foto) face echipă cu procesorul de imagine BIONZ XR, pentru sensibilitate ridicată și zgomot redus. Sensibilitatea ISO de bază se situează între 80 și 102,400 (poate fi extins până la 409,600 la filmare), iar intervalul dinamic este unul impresionant, cu peste 15 trepte de expunereii.


Puteți filma cu 4K la până la 120 de cadre pe secundăiii și înregistrare internă. De asemenea, imaginile extrem de fluide înregistrate în slowmotion (până la 5x) la rezoluție QFHD (3840 x 2160) cu autofocalizare oferă noi posibilități de exprimare creativă.


Mai multe pe Start-up