Șase alegeri pentru succes - cazul unui startup de 1 mld. de dolari

Șase alegeri pentru succes - cazul unui startup de 1 mld. de dolari Șase alegeri pentru succes - cazul unui startup de 1 mld. de dolari

Dollar Shave Club e un startup din Statele Unite care a dat peste cap piața cu un pariu imens: un serviciu de lame de ras pe bază de abonament. După un început fulminant, ei au continuat succesul până au fost cumpărați cu un miliard de dolari de către Unilever. Fondatorul acestui startup, Michael Dubin, a vorbit de curând la absolvirea de la Universitatea Emory despre alegerile care duc către succes.

Și deși succesul nu este universal și nu seamănă de la o persoană la alta, e important să știm câteva lucruri care ne pot inspira în acțiunile noastre. Dollar Shave Club a început în 2011 cu video-ul de mai jos care a dus la 12.000 de comenzi. Apoi au crescut de la an la an, până au fost cumpărați de Unilever.

La ceremonia de absolvire de la Universitatea Emory, Michael Dubin a vorbit despre alegeri. El consideră că după facultate, lumea se deschide într-un infinit de alegeri care contează. Dubin crede că viața e despre alegeri mari și mici, dar cele mici sunt atât de dese încât sunt la fel de importante ca și celelalte.

Mai multe pe Start-up