Românii de la IT Genetics lansează o aplicație Android pentru comerțul electronic B2B

Românii de la IT Genetics lansează o aplicație Android pentru comerțul electronic B2B Românii de la IT Genetics lansează o aplicație Android pentru comerțul electronic B2B

Compania românească IT Genetics, unul dintre principalii furnizori de sisteme IT în domeniul identificării automate, colectării de date (AIDC) şi punctelor de vânzare (POS), lansează o aplicație mobilă pentru dispozitivele Android pentru cumpărături dedicate 100% segmentului B2B.

Aplicația, numită ITGStore.ro, integrează funcționalitățile site-ului www.itgstore.ro, are o interfață intuitivă și oferă acces la 10.000 de echipamente profesionale din categoriile cititoare de coduri de bare, imprimante, puncte de vânzare, terminale mobile, infrastructură IT&C și consumabile, dar și la soluții software.

Aplicația ITGSTore.ro este destinată companiilor din domenii ca retail, transporturi și logistică, HoReCa, pharma&medical, producție, educație, utilități și sector public, care vor să plaseze rapid comenzi oricând, de oriunde. Utilizatorii pot vedea în timp real prețurile produselor, disponibilitatea stocului și statusul comenzilor.

Mai multe pe Start-up