Revolut și-a luat country manager de la Uber România. Cine va conduce operațiunile locale?

Revolut și-a luat country manager de la Uber România. Cine va conduce operațiunile locale? Revolut și-a luat country manager de la Uber România. Cine va conduce operațiunile locale?

Au anunțat intrarea, în mod oficial, la nivel local și un birou. Apoi a venit marele anunț, că Revolut a devenit unicorn, la o evaluare de 1,7 miliarde de dolari. Astăzi, startup-ul fintech anunță și cine va ocupa funcția de country manager în România.

Revolut, startup-ul fintech care a devenit recent unicorn după obținerea unei runde de investiții Serie C în valoare de 250 de milioane de dolari, a recrutat-o pe Irina Scarlat, ex-Lead Marketing Manager Uber, să conducă operațiunile locale.

”Am ales să mă alătur Revolut pentru că este ”the next big thing” și vreau să joc un rol activ în dezvoltarea serviciului și să fac parte din revoluția sistemului financiar-bancar. M-au convins faptul că Revolut este un serviciu digital care folosește tehnologie de ultimă generație, fiind în același timp o companie care pune oamenii pe primul plan. Produsul rezolvă probleme reale pentru utilizatorii săi: îi ajută să cheltuie și să transfere bani oriunde în lume, folosind cursul de schimb valutar real. Este simplu, convenabil, sigur și rapid. Peste 25,000 de utilizatori folosesc deja serviciul și au cheltuit peste 3 milioane de dolari până acum, economisind astfel 150.000 de dolari pe care i-ar fi cheltuit pe taxe și comisioane ascunse, dacă ar fi ales o bancă tradițională”, a spus Irina Scarlat, Country Manager Revolut în România.

Principalul obiectiv al Irinei Scarlat, din poziția de Country Manager Revolut, va fi să dezvolte piața din România și să crească numărul de utilizatori al serviciului de la 25.000 în prezent la peste 100.000 până la finalul anului. Sediul Revolut în România va fi la TechHub Bucharest, în centrul comunității profesioniștilor în tehnologie din București.

Mai multe pe Start-up.ro