Powa, platforma românilor care te ajută să schimbi furnizorul de energie în câteva minute

Powa, platforma românilor care te ajută să schimbi furnizorul de energie în câteva minute Powa, platforma românilor care te ajută să schimbi furnizorul de energie în câteva minute

Powa este prima aplicație din România care permite consumatorilor de energie electrică să-și schimbe furnizorul de energie online, printr-un proces simplu și rapid. Am vorbit la emisunea Ziua Zero cu Bogdan Brad, project manager al startup-ului.

Găsiți mai jos cele mai importante declarații ale lui Bogdan Brad, project manager al startup-ului Powa. Interviul complet îl puteți urmări în videoclipul de mai sus.

„Powa este prima aplicație din România care permite consumatorilor de energie electrică să-și schimbe furnizorul de energie online, după ce vizualizează o listă de oferte pusă la dispoziție de mai mulți furnizori de energie. Practic, este instrumentul care leagă piața liberă de consumatorul de energie electrică, pentru că nu exista un astfel de instrument până acum care să ofere aceste servicii.”

„Am fost inspirați de ceea ce se întâmplă în piețe mai mature unde există deja astfel de instrumente și am sesizat o oportunitate. În același timp, ne-a și surâs ideea de a fi primii care fac asta în România.”

Aplicația este funcțională. În momentul de față, sunt 5 furnizori listați care au mai multe oferte și se poate schimba furnizorul de energie electrică exclusiv online.

Mai multe pe Start-up