Pontaj gratuit pentru firme. Un site românesc te ajută să respecți codul muncii

Pontaj gratuit pentru firme. Un site românesc te ajută să respecți codul muncii Pontaj gratuit pentru firme. Un site românesc te ajută să respecți codul muncii

Foaiedepontaj.ro a fost lansată la sfârșitul lunii noiembrie 2018. Am vorbit cu Alexandru Brezeanu, Marketing Manager la RoyalSoft și unul dintre membrii echipei care a lucrat la platforma foaiedepontaj.ro.

De la el am aflat mai multe informații despre această soluție pentru companii, precum și despre nevoile din piață legate de evidența programului de lucru al angajaților și soluțiile pe care le aduce.

Alexandru spune că ideea a pornit în momentul când a descoperit schimbările din Codul Muncii, iar produsul a fost gata în aproximativ 2 luni. Aplicația a fost dezvoltată de către echipa Royalsoft.

Povestea companiei începe acum 4 ani, atunci când Gabriel Teodorescu și Ionuț Ciobanu au decis să își asume un risc și să transforme pasiunea lor pentru tehnologie și design într-un business stabil, care să ofere servicii digitale de calitate.

Mai multe pe Start-up.ro