Obiceiul care îi separă pe antreprenorii de succes de restul, în opinia lui Steve Jobs

Obiceiul care îi separă pe antreprenorii de succes de restul, în opinia lui Steve Jobs Obiceiul care îi separă pe antreprenorii de succes de restul, în opinia lui Steve Jobs

Sunt anumite strategii și practici folosite de unii antreprenori de succes care au trecut testul timpului și au rămas la fel de actuale chiar și după 25 de ani, așa cum este și cazul unui obicei pe care îl avea Steve Jobs și ar putea să ajute și antreprenorii de acum.

Întrebat despre factorii de succes pentru tineri și capcanele pe care trebuie să le evite, Steve Jobs a spus că aproximativ jumătate din ceea ce îi separă pe antreprenorii de succes de cei care eșuează este „perseverența pură”. Asta se întâmpla în 1995, în cadrul unui interviu pentru Computerworld Information Technology Awards Foundation, citat de publicația Inc.

Dacă ești unul dintre antreprenorii cu un angajament constant și neclintit în urmărirea unei cauze sau a unei acțiuni, atunci ai cel puțin un lucru în comun cu Steve Jobs. El spunea că antreprenoriatul este un job cu program de 18 ore, șapte zile din săptămână, cel puțin în prima perioadă. „Dacă nu ești foarte pasionat, nu vei supraviețui. O să renunți”, era de părere Jobs.

Mai multe pe Start-up.ro