Noul iPhone este deja pus la pământ de critici şi de fani, înainte să se lanseze. Cum vor arăta noile modele din cel mai aşteptat telefon al anului

Noul iPhone este deja pus la pământ de critici şi de fani, înainte să se lanseze. Cum vor arăta noile modele din cel mai aşteptat telefon al anului Noul iPhone este deja pus la pământ de critici şi de fani, înainte să se lanseze. Cum vor arăta noile modele din cel mai aşteptat telefon al anului

Apple mizează pe iPhone X. Cea mai valoroasă companie din lume plănuieşte să lanseze trei modele noi de smartphone, pentru care va păstra ecranul tip edge-to-edge lansat anul trecut, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Dispozitivele vor fi disponibile într-o gamă variată de preţuri, în diferite mărimi şi cu diverse specificaţii pentru a deveni mai atractive.

Cu toate acestea, niciunul dintre cele trei iPhone-uri ce urmează a fi lansate nu vor fi modele noi – cum a fost iPhone X anul trecut sau iPhone 6 în 2014. Unele surse din piaţă numesc aceste lansări chiar „un an S”, în care compania va lansa aceleaşi modele de anul trecut însă cu o serie de specificaţii noi.

Compania plănuieşte schimbări mult mai mari pentru anul următor, potrivit surselor din piaţă.

iPhone X nu a dat lovitura totuşi, aşa cum se aşteptau o serie de analişti de pe Wall Street. Cu toate acestea, se vinde încă la nivelul aşteptărilor companiei şi a ajutat Apple să câştige cotă într-o piaţă a cărei creştere aproape s-a oprit.

Noile modele vor fi lansate în luna septembrie şi demonstrează că gigantul hi-tech îşi reglează strategia de dezvoltare. În loc să ademenească milioane de utilizatori noi, planul Apple în prezent este de a creşte constant preţurile medii, în timp ce se extinde spre dispozitive şi accesorii noi şi pariază pe servicii digitale precum streaming-ul video şi de muzică.

Mai multe pe Zf.ro