Microsoft lansează Surface Laptop Go, noul Surface Pro X: vor fi disponibile și în România

Microsoft lansează Surface Laptop Go, noul Surface Pro X: vor fi disponibile și în România Microsoft lansează Surface Laptop Go, noul Surface Pro X: vor fi disponibile și în România

Microsoft a anunțat o serie nouă de dispozitive portabile gândite special pentru munca de acasă sau de la distanță: Surface Laptop Go și noul Surface Pro X, dar și o serie de noi accesorii.

Cu un preț care începe de la 549 de dolari, Surface Laptop Go oferă echilibrul perfect între stil, performanță și durata de viață a bateriei, în cel mai ușor și accesibil laptop Surface de până acum. Dispune de un superb ecran tactil PixelSense de 12,4”, cu un trackpad de mare precizie și o tastatură de dimensiuni mari, având o dimensiune de 1,3 mm pentru o utilizare precisă și confortabilă. Designul elegant și simplificat, vine în trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum. Pentru o conectare rapidă și sigură, anumite modele de Surface Laptop Go au un buton de alimentare ce include un cititor de amprentă cu conectare One Touch prin Windows Hello. Conectarea cu One Touch oferă, de asemenea, acces rapid și securizat la fișierele de pe OneDrive Personal Vault și multe altele.


Surface Laptop Go este alimentat de procesorul Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei. Toate configurațiile Surface Laptop Go pot fi utilizate ușor și rapid chiar și de către începători, profitând din plin de experiențele conectate la Cloud, cum ar fi Microsoft 365 și stocarea online. Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.


Mai multe Start-up