Investiție de 600.000 euro pentru românii de la FintechOS

Investiție de 600.000 euro pentru românii de la FintechOS Investiție de 600.000 euro pentru românii de la FintechOS

FintechOS, companie românească dezvoltată în cadrul Softelligence, a primit o investiție de 600.000 de euro de la GapMinder.

FintechOS, platforma românească dedicată serviciilor financiare, a primit o investiție de 600.000 de euro de la GapMinder, un fond de investiții cu capital românesc despre care am scris și noi la începutul lunii ianuarie.

Produsul software este destinat jucătorilor din piața de servicii financiare, asigurându-le digitalizarea principalelor operațiuni de business prin îmbunătățirea experienței de utilizare a clienților, automatizarea proceselor de back-end și o platformă API pentru bănci, IFN-uri, companii de brokeraj și firme de asigurări.

„Prin această investiţie, capitalul total ridicat în fază de seed de către FintechOS se ridică la 1,6 milioane de euro, transformând FintechOS în una dintre cele mai bine capi­ta­lizate startup-uri locale. Compania îşi propune să atragă supli­mentar alţi 400.000 de euro ca follow-up round, până la sfâr­şitul anului 2018, atingând astfel un prag de capital ridicat în faza de seed de 2 milioane de euro, în anticiparea unei runde de serie A de circa 5 milioane de euro pe durata anului 2019“, conform companiei, citată de Ziarul Financiar.

Sursa: Start-up.ro