Inventator la 10 ani. Prezentul și viitorul lui Andrei Tudor

Inventator la 10 ani. Prezentul și viitorul lui Andrei Tudor Inventator la 10 ani. Prezentul și viitorul lui Andrei Tudor

În sala de evenimente a Auditorium Pallady e o căldură sufocantă chiar dacă afară este zăpadă și ger. Este 30 noiembrie, a doua zi mergem la parada de Ziua Națională și sărbătorim, prin vorbe, 100 de ani de Românie întregită.

În doar câteva ore aveam să întâlnesc acolo, la evenimentul TEDx Bucharest, o adevărată speranță a țării noastre, un om cu care am putea să ne mândrim peste ani de zile, dar care, cel mai probabil, va pleca spre un viitor mai bun. Iar noi vom sărbători noi și noi zile naționale prin vorbe.

---

În centrul de evenimente de la marginea Bucureștiului, aproape de ieșirea spre Autrostrada Soarelui, aveau să urce pe scenă, vreme de 2 zile, unii dintre cei mai buni antreprenori, filantropi, artiști, tineri ai lumii, cei care încearcă să schimbe destinul umanității la orice pas, sau care o vor face peste câțiva ani – printre ei avea să se afle și Alyssa Carson, cel mai tânăr astronaut și probabil unul dintre primii oameni care vor ajunge pe Marte.

Dar nu despre Alyssa vreau să vă vorbesc astăzi, ci despre un alt copil prodigios. Unul de-al nostru: Andrei Tudor. Andrei are 10 ani și de patru ani construiește roboți cu care participă, mai apoi, la competiții naționale și internaționale.

Mai multe pe Start-up