Imprimante pentru afaceri - Epson lansează gama specială pentru IMM

Imprimante pentru afaceri - Epson lansează gama specială pentru IMM Imprimante pentru afaceri - Epson lansează gama specială pentru IMM

Epson lansează pe piața din România noua serie de imprimante și multifuncționale EcoTank monocrom, dedicate antreprenorilor și IMM-urilor care vor să țină sub control costurile neprevăzute cu imprimarea.

Noile echipamente vor susține strategia Epson de a accelera prezența tehnologiei inkjet EcoTank pe piața din România, până la o cotă de 75% pe segmentul imprimantelor CISS.

„În 2018, piața locală de imprimante a crescut cu aproape 10% faţă de 2017, până la 260.000 de unități. Acestea s-au orientat către soluțiile de imprimare cu jet de cerneală care sunt mai economice și mai eficiente energetic pe tot parcursul ciclului de utilizare. Astfel, mai mult de 50% din numărul de imprimante vândute în 2018 au fost inkjet și mizăm pe accelerarea trendului de înlocuire a tehnologiei laser odată cu lansarea noilor soluții Epson EcoTank monocrom”, declară Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România & Bulgaria.

Mai multe pe Start-up