Hub-urile de tehnologie, răspuns la generația care nu vrea să dețină nimic

Hub-urile de tehnologie, răspuns la generația care nu vrea să dețină nimic Hub-urile de tehnologie, răspuns la generația care nu vrea să dețină nimic

Silicon Forest este cel mai nou spațiu de coworking deschis la Cluj-Napoca. De curând am avut ocazia să stăm de vorbă cu antreprenorul din spatele proiectului, care ne-a povestit mai multe despre planurile de dezvoltare, viziunea pentru hub, dar și cum se dezvoltă piața din România pe această zonă.

Silicon Forest este un hub de tehnologie și spațiu de coworking din Cluj-Napoca

Săptămâna trecută am fost la Cluj, la sediul Silicon Forest, unde ne-am întâlnit cu Gabriel Rusu, inițiatorul proiectului și Dan Stepa, asociatul său. Primul vine din zona de IT, fiind programator și CEO Mejix, iar al doilea vine din vânzări. Hub-ul este susținut de către doi investitori americani - Boaz Gilad, founder & CEO Brookland Capital și Guy Praisler, CEO Dine Market.

„Tipii au clădiri în valoare de aproximativ 6 miliarde de dolari. Au la activ zeci de clădiri în Brooklyn. Acesta este business-ul lor - iau clădiri vechi și biserici și fac din ele clădiri de real estate, apartamente și birouri. Au venit în România acum un an și jumătate ca să vadă Clujul, au văzut clădirea, au luat-o, iar acum încercăm să dezvoltăm produsul”, povestește Gabriel Rusu, un antreprenor care lucrează la mai multe startup-uri.

Mai multe pe Start-up