HoReCa Business Accelerator: finanțări de 410.000 de euro pentru antreprenori

HoReCa Business Accelerator: finanțări de 410.000 de euro pentru antreprenori HoReCa Business Accelerator: finanțări de 410.000 de euro pentru antreprenori

Investitorii și finanțatorii caută să investească în proiecte antreprenoriale de producție, tehnologie și servicii pentru industria ospitalității, iar prima ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, organizat de Hospitality Culture Institute, a generat pentru firmele participante finanțări și oferte de investiții de 410.000 euro.


Cea de-a doua ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator se va desfășura în perioada martie-iunie 2021, iar antreprenorii din România, Republica Moldova și din Diaspora se pot înscrie în accelerator până la data de 28 februarie 2021.


Mai mulți specialiști se alătură echipei de traineri și mentori a HoReCa Business Accelerator. Printre aceștia, Dragoș Doroș, fost președinte ANAF, în prezent Tax Partner KPMG, care va susține un workshop de fiscalitate; Paul Voicu, Managing Partner Franchwise, care va susține un workshop de francizare, Alexandra Crăciun, Communication specialist, care va susține un workshop de Branding, Iulian Cazacu, președinte al Centrului de Dezvoltare Smart, specializat în atragerea de fonduri structurale și naționale și Julien Zidaru, Senior Partner al DesignThinkers Academy Eastern Europe, care va susține un workshop de Design Thinking.


Organizatorii au extins în 2021 aria de selecție pentru start-up-uri în Republica Moldova și în Diaspora românească și a fost stabilit un parteneriat cu KPMG, care a devenit Fiscal Partner al acceleratorului. Și la această ediție se continuă parteneriatul cu Țuca, Zbârcea și Asociații în ceea ce privește aspectele legale, de dreptul concurenței și marcă înregistrată, dar și aspecte legate de M&A și financing.


Mai multe pe Start-up