Francize ieftine - investiții de cel mult 15.000 de euro

Francize ieftine - investiții de cel mult 15.000 de euro Francize ieftine - investiții de cel mult 15.000 de euro

Rezoluția ta pentru 2019 este să lansezi o afacere? Dacă decizi să începi un business deja testat, îți propunem câteva francize ieftine. Necesită investiții de cel mult 15.000 de euro.

Crezi că 2019 este anul în care vei trece peste toate temerile și vei ajunge să faci, în sfârșit, primul pas spre lumea antreprenoriatului? Te felicităm! Și dacă tot mai niște dubii privind șansele de reușită ale primei tale afaceri – domeniul nu ți se pare bun, pe partea de branding parcă ar merge ceva mai atrăgător, ai avea nevoie de un mentor ca să faci o strategie de business mai coerentă și pe termen lung (pentru toate acestea poți apela la sfatul specialiștilor listați pe BizTool.ro) – îți propunem să începi cu o afacere testată deja de alți antreprenori ca și tine. Ia-ți o franciză ieftină, în care să investești cel mult 15.000 de euro, și tatonează terenul în acest mod.

Odată ce vei câștiga experiență, ai putea să lansezi și un business pornit de la propriile tale idei. La fel de bine ai putea să continui să deschizi și alte francize ieftine.

Iată câteva idei de francize ieftine pe care ai putea să le deschizi cu investiții de cel mult 15.000 de euro.

Mai multe pe Start-up