Fost participant la tabăra Startup Your Life, printre câștigătorii Real Estate Hackathon

Fost participant la tabăra Startup Your Life, printre câștigătorii Real Estate Hackathon Fost participant la tabăra Startup Your Life, printre câștigătorii Real Estate Hackathon

Competiția Real Estate Hackathon ca a avut loc zilele trecute la București, fiind primul de acest tip din Europa, și-a desemnat câștigătorii. Printre aceștia se numără și startup-ul cofondat de un participant la tabăra Startup Your Life #4.

Această competiție este prima de acest gen din Europa. Printre câștigătorii de la Real Estate Hackathon se numără și OptimRent, la categoria brokeraj, alături de echipele GoTiny, Just Mad, Sigtree Technologies, Parkly și Bright Agency. OptimRent îl are ca fondator pe Dan Crețu, unul dintre participanții de la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life #4, din octombrie 2018.

OptimRent, platforma digitală pentru administrarea clădirilor

OptimRent este o platformă digitală pentru managementul eficient și transparent al proprietăților închiriate, în special al celor rezidențiale. Potrivit cofondatorului, beneficiul cel mai important pentru utilizatorii platformei, proprietari, manageri de proprietăți sau chiriași va fi o scădere cu 70% a timpului alocat administrării.

Mai multe Start-up