Fondurile de investiții în 2019: cum vor împărți banii în startup-uri

Fondurile de investiții în 2019: cum vor împărți banii în startup-uri Fondurile de investiții în 2019: cum vor împărți banii în startup-uri

Compania de consultanță Pitchbook a dat publicității un raport în care vine cu mai multe predicții privind modul în care va evolua industria de venture capital.

Mai sunt doar câteva zile până la finalul anului 2018, așa că este un moment potrivit pentru a arunca o privire la cele mai importante tendințe care au caracterizat piața globală de venture capital și să se facă predicții pentru anul următor, șase dintre aceste previziuni fiind făcute de către analiștii de la compania de consultanță Pitchbook.

IPO-uri record a exit-urilor susținute de VC-uri

În august, Statele Unite număra 138 de startup-uri care au atins statutul de unicorn anul acesta. Se așteaptă ca în 2019 să se listeze la bursă companii precum Uber, Lyft, Airbnb, Palantir, Pinterest, Slack, Postmates, CrowdStrike și Zoom, asta după ce în 2018 peste 80 de IPO-uri (piața primară de capital)au fost susține de firme VC, cea mai mare cifră din 2014.

Mai multe pe Start-up