Europenii vor mai multe reglementări pentru Google și Facebook

Europenii vor mai multe reglementări pentru Google și Facebook Europenii vor mai multe reglementări pentru Google și Facebook

Despre Excel am putea spune că este un rău necesar, pentru că poate da mari bătăi de cap. De aceea, avem câteva trucuri utile în Excel, însoțite de exemple practic, care să facă antreprenorilor viața mai ușoară când lucrează în acest program.

u două luni înainte de alegerile europene, un sondaj realizat de Harris Interactive arată că cetățenii europeni doresc o reglementare mai riguroasă a giganților din tehnologie precum Google și Facebook.

În cadrul studiului, au fost chestionate 6.600 de persoane din Franța, Germania, Polonia, Spania, Italia, Republica Cehă, Grecia și România.

Sondajul indică faptul că majoritatea europenilor consideră că în ultimul mandat al Parlamentului nu au fost luate suficiente măsuri pentru a reglementa practicile giganților din tehnologie.

Înaintea votului crucial a Directivei UE privind Drepturile de Autor, respondenții ar dori ca UE să faciliteze garanții, astfel încât companiile de tehnologie dominante să plătească corect creatorii de conținut atunci când creațiile lor sunt utilizate pe platformele online.

Mai multe pe Start-up