Digital Stage, suita de soluții pentru evenimente corporate digitale. Investiție de 100.000 de euro în dezvoltare

Digital Stage, suita de soluții pentru evenimente corporate digitale. Investiție de 100.000 de euro în dezvoltare Digital Stage, suita de soluții pentru evenimente corporate digitale. Investiție de 100.000 de euro în dezvoltare

Exploratist, agenție locală de employee experience, lansează Digital Stage, o suită de soluții specifice unui eveniment corporate desfășurat în mediul online: tehnologie de ultimă generație și insight-uri UX pentru amplificarea interacțiunii, statistici și rapoarte utile în evaluarea succesului.


Investițiile în tehnologie și design au depășit 100.000 de euro, iar cea mai recentă achiziție este o platformă digitală dezvoltată de unul dintre jucătorii globali din industrie.


Distanțarea socială provocată de pandemia de COVID-19 a determinat companiile să își regândească strategiile de business și employee experience. Confruntate pentru prima dată cu provocările organizării de evenimente online, multe dintre acestea au realizat că este nevoie de mai mult decât de un laptop și o conexiune la internet pentru a ține angajații și partenerii informați, implicați și motivați.


În acest context, Exporatist a dezvoltat o soluție integrată, care oferă companiilor posibilitatea să organizeze în mediul digital evenimente corporate, conferințe, traininguri. Digital Stage propune o abordare bazată pe experiența utilizatorului: elementele vizuale și interactive ce pot fi personalizate pentru a menține participanții conectați.


Mai multe pe Start-up