Cum poți crește vânzările magazinului tău online mizând pe îndrăgostiți

Cum poți crește vânzările magazinului tău online mizând pe îndrăgostiți Cum poți crește vânzările magazinului tău online mizând pe îndrăgostiți

Valentine’s Day este de de ceva timp o oportunitate pentru magazinele online să atragă mai mulți clienți și să genereze venituri suplimentare față de o perioadă normală a anului.

Pentru a fi mai eficienți, într-o piață din ce în ce mai competitivă, este nevoie să-ți construiești inteligent o campanie online care să atragă cât mai mulți clienți.

Gun Media, agenție de marketing online din România, cu focus pe campanii de performance (PPC, SEO & Social Media), a întocmit o listă cu lucrurile care nu trebuie să lipsească din campaniile de vânzări specifice Zilei Îndrăgostiților.

”Implementată corect, o campanie de marketing online dedicată acestei perioade, poate aduce un plus de 10-15% în vânzări, față de o lună normală. Evident, rezultatele unei astfel de campanii variază și în funcție de bugetul și efortul depus de fiecare companie”, declară Robert Trandafir, fondator Gun Media.

Mai multe pe Start-up