Cum arată noul MacBook Air, primul din serie care are ecran Retina

Cum arată noul MacBook Air, primul din serie care are ecran Retina Cum arată noul MacBook Air, primul din serie care are ecran Retina

Apple a anunțat noul MacBook Air. După mulți ani, seria Air primește un upgrade și un ecran Retina, plus un design nou și modern. Prețurile încep de la 1.200 de dolari.

MacBook Air are un display cu margini cu 50% mai subțiri decât generația anterioară și o dimensiune de 13,3 inci. Laptopul înlocuiește toate mufele magnetice și are doar două mufe USB-C și o mufă de căști. Practic, noul MacBook Air e o copie fidelă a lui MacBook Pro, dar un pic mai subțire și cu o formă de lacrimă deja cunoscută. Greutatea e de 1,24 de kilograme.

MacBook Air are o tastatură asemănătoare cu modelul Pro, iar butonul de pornire include Touch ID, adică autentificare prin amprentă.

Laptopul are procesoare Intel de a 8-a generație, memorie RAM de până la 16 GB și capacitate de stocare de până la 1,5 TB. Modelul de bază, cu 128 de GB de stocare SSD, 8 GB de RAM și un procesor 1,6 Ghz Core 15 costă 1.200 de dolari.

Mai multe pe Start-up