Coinbase, investiție de 500 mil. $ la o evaluare de 5 ori mai mare

Coinbase, investiție de 500 mil. $ la o evaluare de 5 ori mai mare Coinbase, investiție de 500 mil. $ la o evaluare de 5 ori mai mare

Coinbase, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, ar fi evaluat la 8 miliarde de dolari odată cu o nouă rundă de investiții de 500 de milioane de dolari.

Au apărut informații în presă potrivit cărora Coinbase urmează să primească o nouă rundă de investiții în valoare de 500 de milioane de dolari, potrivit unor surse ale publicației Recode, citată de Business Insider. Astfel, Coinbase, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, ar fi estimat la 8 miliarde de dolari.

Aceasta ar însemna o creștere considerabilă a valorii sale, având în vedere că startup-ul a fost evaluat la 1,6 miliarde de dolari în august 2017, atunci când a ridicat cea mai recentă rundă de investiții de 100 de milioane de dolari. Mai mult decât atât, la o evaluare de 8 miliarde de dolari, Coinbase ar deveni una dintre cele mai valoroase companii private din Statele Unite.

Mai multe pe Start-up