Cinci recomandări pentru oamenii de marketing în 2019

Cinci recomandări pentru oamenii de marketing în 2019 Cinci recomandări pentru oamenii de marketing în 2019

Care sunt tendințele din zona de marketing în acest an? Cum faci să aduci mai mulți utilizatori și eventuali clienți pe site-ul tău?

Bogdan Aron, Chief Product Officer în cadrul 2Performant, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de marketing afiliat, ne-a oferit cinci recomandări pe care oamenii de marketing ar trebui să le ia în seamă în acest an pentru a realiza campanii eficiente.

În plus, potrivit oficialului 2Performant, în acest an se va pune un accent mai mare pe zona de influencer marketing, o tendință pe care marketerii ar trebui să o aibă în vedere pentru a aduce un plus de vizibilitate campaniilor pe care le derulează.

Și asta pentru că, după cum spune Bogdan Aron, studiile arată deja că aproape trei sferturi din utilizatorii de internet se bazează și pe recomandările din social media atunci când iau o decizie de cumpărare.

”În România, reach-ul social media a crescut exponențial – practic toată lumea care e online are un cont de Facebook sau de Instagram, citește bloguri sau consumă conținut pe Youtube. De la copiii care ascultă Gașca Zurli pe Youtube, la adolescenții care fac Instastory și până la bunicii care primesc cele mai recente poze cu nepoții pe Facebook sau WhatsApp”.

Mai multe pe Start-up.ro