CES 2019: Acer prezintă noul Swift 7, cel mai subțire ultrabook din lume

CES 2019: Acer prezintă noul Swift 7, cel mai subțire ultrabook din lume CES 2019: Acer prezintă noul Swift 7, cel mai subțire ultrabook din lume

Acer anunță lansarea noului Swift 7 ultra-compact, cu un nou șasiu premium care oferă mai mult spațiu pentru ecran. Laptopul a fost deja onorat cu premiul CES 2019 Pentru Inovație.

Noul laptop de 14 inci oferă un raport ecran-carcasă de 92%, iar ramele sale ultra-înguste îl fac să pară practic fără margini. Echipat cu sistem de operare Windows 10, noul Swift 7 este și extrem de ușor, astfel că utilizatorii care călătoresc cu un notebook în timpul zilei se vor bucura de greutatea sa de doar 890 grame și aproape că vor uita că îl poartă în geantă sau rucsac.

„Acer Swift 7 atinge un echilibru între artă și tehnologie și, prin aceasta, împinge designul ultraportabil al PC-urilor către noi teritorii", a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Cu un incredibil raport ecran-carcasă de 92%, clienții Acer pot fi mai productivi cu ajutorul unui notebook compact, mai subțire și mai ușor, care abia se simte în timp ce este transportat în timpul zilei sau în timpul călătoriilor de afaceri”, adaugă acesta.

„Am proiectat cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 8-a pentru a oferi o platformă completă, cu performanțe care să permită utilizatorilor experiențe bogate și eficiență energetică menită să extindă durata de viață a bateriei, toate într-un design fără ventilator”, a declarat Chris Walker, Vicepreședinte Computing Client la Intel . „Suntem extrem de încântați să colaborăm cu Acer privind inovațiile anunțate pe noul Swift 7.”

Mai multe pe Start-up