Cel puțin trei motive ca să schimbi facultatea pe antreprenoriat

Cel puțin trei motive ca să schimbi facultatea pe antreprenoriat Cel puțin trei motive ca să schimbi facultatea pe antreprenoriat

Abordarea clasică a antreprenoriatului este un proces care, de obicei, presupune aceeași pași: diplomă de facultate, job în corporație, dezvoltarea unei rețele de persoane, colectarea de capital și lansarea unei afaceri. Dar paradigma actuală s-a schimbat și cu cât mai mult aștepți, cu atât sunt mai puține șanse de succes.

Dacă există o vârstă perfectă pentru a atinge succesul ca antreprenor probabil că se va vorbi mereu, dar nu știm dacă se va ajunge la un consens, întrucât sunt destul de mult antreprenori foarte cunoscuți care au lansat afaceri de succes după 35 de ani sau chiar și mai târziu.

La 20 de ani trebuie să urmezi un șef bun și să te alături unei companii din care să vezi cum se fac lucrurile corect. La 30-40 de ani, încă îți permiți să dai greș, dacă decizi că vrei să faci ceva pe cont propriu. Când aveți între 50 și 60 de ani, petreceți timpul pe training-uri și dezvoltare pentru generația următoare. Aceasta este perspectiva asupra antreprenoriatului a lui Jack Ma, fondatorul Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, și unul dintre cei mai respectați antreprenori din toată lumea.

Mai multe pe Start-up