CAVI Share Alert, platforma care eficientizează serviciile de intervenție rapidă

CAVI Share Alert, platforma care eficientizează serviciile de intervenție rapidă CAVI Share Alert, platforma care eficientizează serviciile de intervenție rapidă

Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România, dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă.

Pentru realizarea acestei platforme au fost necesari doi ani de muncă, iar investiția s-a ridicat la peste 1 milion de euro.

CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea și comunicarea cu echipajele de intervenție mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervențiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

Platforma asigură gestionarea alarmelor prin intermediul unei aplicații de monitorizare a evenimentelor (CAVI Share Alert Web), ce poate fi utilizată la nivel de dispecerat, respectiv a unei aplicații pentru dispozitive mobile (CAVI Share Alert App), în scopul eficientizării serviciului de intervenție.

Spre deosebire de platformele de dispecerizare clasice, CAVI Share Alert le permite companiilor să beneficieze de cei mai mici timpi de intervenție, prin accesul la mult mai multe echipaje operative și oferind firmelor care asigură serviciile de intervenție mobilă posibilitatea de a acoperi un areal geografic cu un număr mare de echipaje.

Mai multe pe Start-up