Care sunt primele startup-uri acceptate în KPMG Startup Grow Pad

Care sunt primele startup-uri acceptate în KPMG Startup Grow Pad Care sunt primele startup-uri acceptate în KPMG Startup Grow Pad

Peste 100 de startup-uri au aplicat în primă fază a programului KPMG Startup Grow Pad, lansat de KPMG alături de Spherik Accelerator. Patru dintre acestea au trecut de etapa de interviu și vor începe etapa de accelerare, care se va încheia la finele acestui an.

NiftyLAS, iFactor, Jobful și Box2M sunt cele 4 startup-uri acceptate în programul KPMG Startup Grow Pad, lansat de KPMG România în parteneriat cu Spherik Accelerator, la începutul lunii mai.

KPMG Startup Grow Pad – startup-uri acceptate

NiftyLAS susține companiile prin automatizarea activităților administrative din departamentul de training și oferă unelte prin care echipa să mențină controlul asupra bugetului și să planifice cursurile cât mai eficient, pe tot parcursul anului. Echipele care se ocupă de organizarea sesiunilor de training în cadrul companiilor mari utilizează în continuare soluții de email, Excel, calendare și, uneori, notițe pe hârtie pentru a-și îndeplini munca. Nifty reprezintă alternativa simplă și eficientă pentru reformarea acestui mod de lucru.

iFactor este prima piață de tranzacționare online a facturilor la termen din România. Aici, orice IMM activ, indiferent de mărime, are posibilitatea să transforme facturile emise de către clienții săi, cu termene de plată de până la 180 de zile, în numerar, în doar 2 zile.

Jobful este o platformă inovativă dedicată tinerilor profesioniști din România, care schimbă modul în care aceștia sunt recrutați. Jobful creează o experientă de joc pentru candidați, în care aceștia sunt evaluați pe baza diferitelor abilitați cheie, prin intermediul unor misiuni. Platforma ajută recrutorii să găsească imediat candidații relevanți pentru rolurile disponibile și să valideze interesul acestora în mai puțin de 48 de ore.

Mai multe pe Start-Up