Big Data Week – primul eveniment din România dedicat specialiștilor din domeniul datelor

Big Data Week – primul eveniment din România dedicat specialiștilor din domeniul datelor Big Data Week – primul eveniment din România dedicat specialiștilor din domeniul datelor

Bigstep, furnizor global de servicii de cloud și big data, organizează pentru prima dată în România Big Data Week, eveniment de referință la nivel internațional pe zona de big data.

Big Data Week reunește la nivel global o comunitate de profesioniști a căror prioritate este procesul de educație și transferul de cunoștințe despre domeniul datelor. Prin organizarea unor evenimente în ultimii 7 ani în diferite puncte ale lumii, Bigstep și partenerii săi au făcut din Big Data Week un proiect cu recunoaștere în Londra, Chicago, Barcelona, Madrid, Sao Paolo, Rio de Janeiro, Jakarta, Kuala Lumpur, Minsk, Leeds.

Evenimentul din România va avea loc pe 18 și 19 aprilie, la Hotelul Sheraton. Pe parcursul celor două zile vor fi multiple evenimente dedicate specialiștilor din domeniu: workshop-uri și conferințe care se vor concentra pe impactul utilizării datelor în business.

“Observând impactul adus de Big Data Week unor comunități importante de business la nivel global, prin gradul crescut de conștientizare asupra importanței tehnologiilor implicate, de la AI la IoT, am hotărât că este cel mai bun moment pentru organizarea evenimentului și în România. Acesta este un prim pas în îndeplinirea unuia dintre obiectivele-cheie pe care le avem pentru 2018 – acela de a educa despre beneficiile tehnologiilor și practicilor și a contribui la creșterea adopției lor pe plan local, într-un moment potrivit, în care au devenit mult mai accesibile. Big data le oferă companiilor românești oportunitatea de a transforma datele pe care acestea le au la dispoziție într-un avantaj competitiv”, declară Lucas Roh, fondator și CEO Bigstep.

Mai multe pe Start-up.ro