Biblioteca Bookster: cărțile citite de angajații români

Biblioteca Bookster: cărțile citite de angajații români Biblioteca Bookster: cărțile citite de angajații români

Aproape 150.000 de angajați români au acces la biblioteca Bookster, iar mai mult de o treime dintre aceștia împrumută frecvent cărți și articole.

Fondată acum 6 ani de către Bogdan Georgescu și Alexandra Stroe, biblioteca Bookster oferă acces la aproximativ 80.000 de cărți din diferite domenii, de la beletristică la dezvoltare personală și profesională.

Cei 60.000 de abonați activi, atât din corporații, companii locale și din IMM-uri primesc săptămânal cărțile preferate la birou, iar în 2018 s-a atins un total de 2 milioane de împrumuturi din bibliotecă. În medie, un angajat care are acces la Bookster împrumută și citește peste 13 cărți și articole pe an, indiferent de industria în care lucrează.

Reprezentanții Bookster au strâns la un loc informațiile privind împrumuturile de cărți din 2018 și au ajuns la câteva concluzii. Astfel, dacă numărul cărților citite de către booksteri nu diferă foarte mult în funcție de jobul acestora, preferințele lor de lectură variază în funcție de industria în care activează.

Mai multe pe Start-up.ro