20.000 de euro pentru antreprenorii viitorului: înscrieri la Future Makers până pe 2 iunie

20.000 de euro pentru antreprenorii viitorului: înscrieri la Future Makers până pe 2 iunie 20.000 de euro pentru antreprenorii viitorului: înscrieri la Future Makers până pe 2 iunie

Tinerii antreprenori care vor să dezvolte afaceri inovatoare pot obține finanțare pentru a-și pune în practică ideile încriindu-se în cadrul competiției Future Makers.

Educație cu ajutorul teatrului și tehnologiei, biciclete din bambus sau un prototip care reciclează masele plastice acolo unde sistemul public de salubrizare nu ajunge sunt doar trei ideile câștigătoare ale primei ediții a competiției Future Makers.

Tinerii din România sunt din ce în ce mai motivați de o carieră antreprenorială și de înființarea unor afaceri inovatoare, cu beneficii pentru comunitatea în care trăim și care să fie viabile în timp.

Future Makers este un program educațional de antreprenoriat adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani ce pune la dispoziție premii totale în valoare de 20.000 euro, incubare și mentorat pentru idei care propun soluții concrete de rezolvare la provocările pe care viitorul ni le pregăteşte.

Mai multe pe Start-up.ro