Stand-Up Comedy la Calarasi cu VARZA si RAMORE | Pensiunea-Restaurant Sofia

Stand-Up Comedy la Calarasi cu VARZA si RAMORE | Pensiunea-Restaurant Sofia

Ai chef de-o portie buna de ras? Si distractie in gasca? Ce zici de un spectacol live de Stand-Up Comedy? Daca locuiesti sau esti in trecere prin Calarasi, Sambata, 1 aprilie 2023, la Pensiunea-Restaurant Sofia va avea loc un show incendiar de comedie.


Invitati:

  •  Daniel Ilie, aka Varza, care i-a amuzat pe juratii iUmor si i-a determinat sa retraiasca amintiri de la inceputurile industriei muzicale romanesti. Pana sa ajunga in lumina reflectoarelor, Daniel Ilie a cochetat cu improvizatia, castigand peste 27 de premii cu grupul sau artistic Terles Berles.
  • Remus Iosub, alias Ramore, castigatorul sezonului 13 al emisiunii iUmor. Fiecare aparitie a lui Remus Iosub pe scena este vioaie si distractiva, datorita glumelor sale bine gandite si a felului in care devine una cu personajul pe care il interpreteaza. Ramore se bucura de un real succes pe Tik Tok, fiind urmarit de peste 130.000 de utilizatori.


Stand-Up Comedy CALARASI, cu VARZA & RAMORE, la Pensiunea-Restaurant Sofia!


Show-ul va avea loc in incinta Restaurantului Sofia din Calarasi, situat pe strada Ion Luca Caragiale, nr.52. (la 2 min distanta de biserica Sfantul Gheorghe). Accesul in restaurant se poate face incepand cu ora 17. Show-ul incepe la ora 19:00.


Pentru detalii si rezervari: 0727.718.719/0749.983.871


Biletul de intrare costa 50 de lei si poti achizitiona si online de pe Bilete.ro


Informații Eveniment

Dată Eveniment
01 April 2023


Organizator
Pensiunea Restaurant Sofia, Calarasi


Locație
Calarasi


Județ
Calarasi