Noaptea Designerilor

Noaptea Designerilor

Noaptea Designerilor va avea loc în data de 18 mai la Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu nr. 46) in intervalul orar 16:00-24:00.

Expozitia aflată la a cincea ediție în programul Noaptea Muzeelor va reuni creatori de frumos din toate domeniile artei vizuale.

Tema evenimentului din acest an este "Amalgam". Suntem un amalgam de sentimente, cunoștințe, experiențe. Felul în care sunt transpuse în artă este diferit în funcție de personalitatea fiecărui artist. Expoziția quiz te îndeamnă să contempli, să pătrunzi în universul artistului și să descoperi pe cont propriu esența. La fiecare spațiu expozițional însă te va aștepta și un interviu scris, realizat de AnaMaria Kovalciuc - jurnalist independent cu artistul. Vei putea să te autoevaluezi, să te verifici cât de bine ai reușit să înțelegi opera și fundamentul care a stat în spatele ei.

Preț de câteva ore veți putea admira exponatele ce vor străluci în casa monument istoric de secol 19. Așa cum v-am obișnuit deja la edițiile anterioare, vom avea un moment magic de muzică live la ora 20:00.

Artiști ce vor expune la Noaptea Designerilor ediția 5: Diana Roman, Andreea Stoian, Antoaneta Tica, Oana Roșca, Lorenzo Heel, Otilia Toma, Cătălina Tomescu, Aida Sandu, Gabriela Iuhasz, Mihaela Sirbu.

Intrarea este liberă.

Daca esti artist și vrei sa devii expozant scrie-ne la adresa [email protected]. Nu uita sa incluzi in email fotografii cu lucrările propuse și o descriere a conceptului. Totodată avem nevoie și de un cv de artist.

Informații Eveniment

Dată Eveniment
18 May 2024


Organizator
Asociatia Anonymo Muza


Locație
Bucuresti, Str. Dionisie Lupu 46, Casa Universitarilor


Județ
Bucuresti