KINGS ON ICE & Vienna Strauss Orchestra

KINGS ON ICE & Vienna Strauss Orchestra

KINGS ON ICE: Evgeni Plushenko & Edvin Marton alături de
Vienna Strauss Orchestra revin la Cluj-Napoca
cu un nou spectacol de excepție

 

  • Reprezentația va avea loc pe 9 decembrie în Sala Polivalentă din Cluj Napoca cu începere de la ora 20.00
  • Primele 1000 de bilete achiziționate beneficiază de o reducere de 20% și au prețuri între 88 lei la categoria IV și 396 lei la Loja VIP
  • Invitații speciali ai galei de la Cluj sunt renumiții campioni ai patinajului: Adelina Sotnikova, Stephane Lambiel și Brian Joubert

 

Cluj-Napoca, 26 aprilie 2016: După un show sold out în 2015, Kings on Ice revine la Cluj-Napoca, vineri, 9 decembrie 2016, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă. Show-ul de clasă mondială este unic prin perfecțiunea, pasiunea și strălucirea cu care patinatorii se dedică momentului artistic, acompaniați de către inconfundabila Vienna Strauss Orchestra și de sunetele magnifice ale viorii Stradivarius.

Inegalabilul Evgheni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le va readuce în memorie spectatorilor momentele de glorie din cariera sa artistică. Alături de el, pe gheața Sălii Polivalente vor aluneca pe ritmurile muzicii Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, dublul campion mondial Stephane Lambiel și campionul mondial din 2007, Brian Joubert.

Spectacolul va fi întreținut de Vienna Strauss Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume, cunoscută pentru fidelitatea compozițiilor lui Strauss. Orchestra va susține un concert impresionant, marcând interpretările emoționante și elementele acrobatice periculoase prin acorduri ale muzicii clasice. Tradiția continuă și în acest an, astfel că Edvin Marton va mânui magistral și de această dată celebra sa vioară Stradivarius.       

După epuizarea primelor 1000 de bilete, prețurile variază între 110 și 495 lei, astfel:

VIP Loja + Catering

 

495

VIP + Catering

 

455

VIP  ICE

 

425

Categoria I

 

325

Categoria II

 

225

Categoria III

 

165

Categoria IV

 

110

 

 

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

 

Informații Eveniment

Dată Eveniment
07 May 2016


Organizator
-----


Locație
Sala Polivalenta, Cluj-Napoca


Județ
Cluj