Un preparat rapid intotdeauna te scoate din incurcatura

pizza casei pizza casei

Pizza este cel mai cunoscut fel de mancare din intreaga lumea, chiar daca are originile in Italia a reusit sa faca inconjurul planetei si sa isi lase amprenta peste tot. Nu exista un loc in aceasta lume unde sa nu poti manca o pizza, fie ca este adaptata traditiilor si locurilor, fie ca este putin transformata sau chiar in starea ei autentica, pizza se face cunoscuta in aproape toate restaurantele. Bonaccia este o pizzerie in Constanta care pastreaza traditia unei pizza autentice, dar foloseste si ingrediente secrete pentru a da un gust original si special.

Ce faci cand vrei sa pregatesti un pranz rapid, dar si satios? Fie mergi la Bonaccia, fie comanzi de la ei o pizza care iti place, cu ton, Rustica, cu mai multe feluri de branza sau pizza casei, Bonaccia, o pizza speciala, reteta proprie, un gust care va reusi sa te surpinda. O multime de feluri de pizza, care mai de care mai gustoasa si mai savuroasa si care cupride toate gusturile fiecaruia. Pizza de la Bonaccia este speciala pentru ca multumeste si cel mai mofturos client si intruneste toate gusturile.

Oricand iti doresti sa mananci o pizza buna apeleaza la servciile delivery de la Bonaccia sau viziteaza-i pe strada Unirii, nr.21A, Constanta, unde vei avea ocazia sa vezi cum se prepara pizza chiar in fata ta.