Uită de facturile mari pentru energia electrică

Costurile energiei electrice cresc vertiginos în fiecare lună şi, să nu mai punem la socoteală faptul că iarna vor fi şi mai mari din cauza că petrecem mai mult timp în casă, deci folosim televizorul şi laptopul mai intens sau, în funcţie de posibilităţi, ne încălzim cu centrale pe curent sau radiatoare. De cele mai multe ori, produsele electronice şi electrocasnice au afişe lipite cu clasa de energie pe care o consumă şi care ne cam bagă în încurcătura. Una scrie, alta face, iar costul îl vedem direct pe factura de la energie.

Pentru a elimina aceste probleme, Ronexprim, lider de peste 20 de ani în România în ceea ce priveşte distribuţia de aparate de măsură şi control, camere de termoviziune şi echipamente de laborator, are pregătită o super ofertă la analizoarele de energie – 20% reducere, cu voucherul promotional completat pe site.

Ce sunt analizoarele de energie electrică

Analizoarele marca Fluke sunt instrumentele perfecte pentru orice problemă electrică ai putea întâmpina. Acestea au o tehnologie inovatoare care măsoară tensiunea, curentul, armonicele şi interarmonicele, fluctuaţii, întreruperi sau goluri de curent, variaţii bruşte de curent, energia activă, reactivă, aparentă şi exactă.

20% cadou la analizoarele de energie 435-II sau 435-II BASIC

Aceste modele de analizoare de energie electrică sunt instrumentele pe care trebuie neapărat să le ai pentru confortul şi siguranţa ta. Ele pot preîntâmpina orice problemă electrică ai avea, evitând astfel scurt-circuitele care pot declanşa incendii. Între perioada 15.09.2015 și 20.12.2015, dacă vii cu vechiul tău analizor şi completezi voucher-ul din magazin, noi îţi oferim 20% reducere la aceste modele.

Treaba e mult mai uşoară când ai instrumentele potrivite. De aceea, aceste modele au şi mai multe avantaje:

• afişaj LCD, cu contrast şi iluminare ajustabile

• moduri de afişare sub formă de undă, diafragmă fazorială, tabele, grafice etc.

• memorie de 8 GB standard, opţional 32 GB

• interfeţe USB

• osciloscop – afişarea formei de undă

• Sincronizare GPS.

Ce cuprinde promoţia la analizoarele de energie electrică 435-II sau 435-II BASIC :

• un set cordoane cu crocodili (4 negre, 1 verde)

• un alimentator reţea / încărcător de acumulatori, acumulatori

• sonde flexibile de curent i430 (0.5A – 600A / 5A – 6000A)

• un cablu cu interfaţă USB

• aplicaţiile Fluke View Software (prelucrare măsurări, rapoarte) şi Power Log Software (funcţia Logger, raportare)

• geantă pentru transport

• tile colorate

• manualul de utilizare în engleză şi română.

Ronexprim, calitate pentru performanţă

De peste 20 de ani ne desfăşurăm activitatea în România şi am ajutat la succesul multor afaceri şi siguranţa multor persoane. Pentru că nu facem rabat la calitate, am fost văzuţi drept una dintre puţinele companii care oferă performanţă, eficienţă şi siguranţă, la preţuri accesibile.

De la aparate de măsură şi control, la camere de termoviziune, la microscopuri, sisteme de cântărire şi dozare şi aparate de laborator, la Ronexprim găseşti tot ceea ce ai nevoie, într-un singur loc. În plus, oferim şi consultanţă de specialitate, în baza unui contract de prestări servicii sau în mod gratuit – garanţie la produsele achiziţionate.

ronexprim

ronexprim