Servere VPS în Cloud prin Webland.ro

Cloud Hosting - Webland

Webland este divizia de Cloud Hosting a companiei Soft Dreams Srl.

Misiunea lor este de a aduce în cloud elemente inovatoare din mediile de lucru cu trafic intens și de a simplifica integrarea multiplelor tehnologii actuale.

VPS-urile oferite această companie sunt optimizate pentru partea de web și vin la pachet cu Panoul de Control – ClusterCS ce oferă posibilitatea optimizării traficului și implementării propiilor reguli de caching prin intermediul serviciilor Nginx și Lighttpd, care utilizează memoria și CPU-ul serverului mult mai bine decât dacă ar fi instalat doar apache, așa cum este pe majoritatea serverelor.

Vezi ofertele de Cloud Hosting

Pentru a îmbunătăți securitatea site-urilor și pentru a reduce chetuielile de mentenanță aferente, Webland.ro recomandă achiziționarea unui pachet de Administrare Servere.

Soft Dreams SRL a început în 2004 ca o agenție de dezvoltare web. La scurt timp după, prin recomandări repetate, s-a implicat din ce în ce mai mult în proiecte foarte complexe, cum ar fi platformele de social networking, divertisment, mass-media on-line sau platforme de publicitate.

Lucrând în acest moment cu clienți din întreaga lume, în principal Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Australia, Soft Dreams este o companie care se poate mândri cu realizările sale și cu un portofoliu vast de clienți satisfăcuți.

Lucrând în principal cu sisteme complexe și site-uri de mare trafic au acumulat o vastă experiență și pot garanta că soluțiile pe care le oferă sunt profesioniste și bine optimizate.

Expertiza companiei ajută business-urile și startup-urile din zona online să își reducă costurile și să își îmbunătățească performanțele.

Cloud Hosting - Webland

Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastră, Webland.ro este pregătit să facă față tuturor exigențelor!