Panou de Control pentru administrarea oricărui tip de VPS sau server dedicat

ClusterCS

ClusterCS este un panou de control cloud-based, care vă permite să vă configurați serverele dedicate, instanțele VPS sau cloud, dintr-o interfață unică. Vă oferă gestionarea completă a domeniilor pentru site-urile dvs. într-o configurație optimizată, indiferent de locația lor., fie că este vorba de Amazon, DigitalOcean sau de orice alt datacenter sau furnizor de cloud.

Această metodă permite o configurare ușoară a sistemului și oferă toate instrumentele necesare pentru personalizarea serviciilor dorite.

Aveți posibilitatea să gestionați cu ușurință software-uri moderne de servere web, cum ar fi NGINX, lighttpd și alte tehnologii inovatoare printr-o interfață unică de rutare a traficului.

Vezi pagina oficială ClusterCS

Caracteristicile panoului

1. Ușor de configurat

Configurarea unui VPS poate necesita foarte mult timp și de asemenea cunostințe de web development. ClusterCS automatizează configurarea, instalează pachetele necesare și securizează serverul printr-o simplă apăsare de buton.

2. Management centralizat

Gestionați toate serverele sau instanțele dumneavoastră dintr-un singur loc. Indiferent unde se află serverele dvs. (AWS, DigitalOcean, servere dedicate), le puteți gestiona pe toate dintr-un singur cont ClusterCS.

3. Viteza de încărcare mai bună

ClusterCS poate ajuta la reducerea solicitărilor generale ale hardware-ului prin crearea propriilor reguli de trafic și caching și prin oferirea de suport pentru NGINX și Lighttpd, care utilizează memoria și CPU mult mai eficient decât o găzduire obișnuită bazată pe Apache.

4. Statistici privind utilizarea resurselor serverului

Cluster CS oferă metode complete de înțelegere și performanță pentru toate informațiile relevante (Server Load, Conexiuni, Încărcări incorecte ale paginilor). Puteți consulta istoricul datelor chiar și după ce ați migrat site-ul dvs. la un alt furnizor de servicii de găzduire.

5. Gestionarea domeniului

ClusterCS oferă management complet al domeniului (DNS, ftp, db, e-mailuri etc.). De asemenea, ClusterCS poate ajuta la automatizarea migrărilor între hosts, oferind aceeași interfață de administrare indiferent de locația VPS-ului.

6. Diagnosticare și reparare automată a serviciilor

ClusterCS vă monitoriza și reporni serviciile de îndată ce se vor opri și va menține jurnale cu evenimente recente care pot aparea la un moment dat. Puteți vedea chiar și interogări detaliate MySQL care ar fi putut fi problematice la acel moment în timp.